Verdensdagen for selvmordsforebygging – Buskerud

LEVE Buskerud inviterer til markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging med foredrag av den populære danseren og skuespilleren Adil Khan. Når:  10. september. Kl. 18.00 – 21.00 Hvor: Filmrommet på Drammen VGS (ved siden av utendørsbadet) Merk: Nedre aldersgrense er 15 år Gratis inngang.   Adil Khan Adil Khan er for mange kjent fra programmene Dansefeber…

Publisert: 04. september 2019

Adil-Khan-pressebilde-1-kilde-Folkeakademiet-TeVeBu

LEVE Buskerud inviterer til markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging med foredrag av den populære danseren og skuespilleren Adil Khan.

Når:  10. september. Kl. 18.00 – 21.00
Hvor: Filmrommet på Drammen VGS (ved siden av utendørsbadet)
Merk: Nedre aldersgrense er 15 år

Gratis inngang.

 

Adil Khan
Adil Khan er for mange kjent fra programmene Dansefeber og Norske Talenter, og har siden blitt en kritikerrost skikkelse på den norske kulturscenen. I dag holder Adil khan foredrag for ungdommer og næringslivet om viktigheten av å ta vare på egen psykisk helse, om relasjoner og hvordan vi kan skape en god hverdag for andre.

Presse
Vi ønsker ikke presse tilstede under foredraget, men ta kontakt hvis dere ønsker å snakke med Adil etter foredraget.

Mediekontakt: 

Eva Brekke Voss, informasjonsansvarlig
91 18 27 98 eller [email protected]