Ser vi deg / dere på LEVEs julemøte mandag 16.12. ?

Unge LEVE samtalegruppen utgår den dagen, men vi skal ha aktiviteter for barn. Og vi gleder oss over gjester i alle aldre. Denne gangen ber vi alle om å melde seg på, påmeldingsfristen er mandag 09. desember. Meld deg på her: https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/PåmeldingTilLEVEJulemøte Dørene åpner kl. 17:00 For deg som ikke er så kjent med LEVE…

Publisert: 01. desember 2019

LEVE Facebook Header julemøte

Unge LEVE samtalegruppen utgår den dagen, men vi skal ha aktiviteter for barn.
Og vi gleder oss over gjester i alle aldre.

Denne gangen ber vi alle om å melde seg på, påmeldingsfristen er mandag 09. desember.

Meld deg på her:
https://www.cognitoforms.com/LEVEHordaland/PåmeldingTilLEVEJulemøte

Dørene åpner kl. 17:00


For deg som ikke er så kjent med LEVE Hordalands tilbud:
LEVE Hordaland arrangerer en gang i måneden Club LEVE, et nytt, utvidet tilbud for etterlatte og berørte ved selvmord – med aktiviteter for barn og alle andre som føler seg ung, personlige samtaler, temakvelder og mye mer.
I desember erstattes Club LEVE med julemøtet.

Dato: Club LEVE arrangeres hver 3. mandag i måneden (hvis dette skulle være en helligdag, den 4. mandag i måneden).
Sted: Kulturhuset Danckert Krohn, Kong Oscars gate 54 (nærmeste parkering er Bygarasjen)

Club LEVE skal være en fristed der etterlatte og berørte ved selvmord i alle aldre skal føle at de ikke er alene. Her skal du kunne være deg selv.  I samtale med  andre etterlatte og gjennom temaer vi tar opp kan du høre mer om det å være selvmordsetterlatt, sorg og sorgreaksjoner og hvordan å finne tilbake til livsglede og latter.

Du treffer fagpersoner som du også kan ha en privat samtale med.

Hjertelig velkommen

Elisabeth Braut
Fylkesleder i LEVE Hordaland