Digitalt landsmøte for LEVE i oktober

På bakgrunn av korona-situasjonen og regjeringens nasjonale anbefalinger, avlyste LEVE sitt landsmøte 6. juni 2020 på Stiklestad. Det er nå bestemt at landsmøtet vil holdes digitalt lørdag 3. oktober 2020 Sekretariatet jobber fremover med en god og praktisk digital arena for gjennomføring av møtet. Dere har allerede fått tilsendt strategisk handlingsplan, med innspillfrist 15. mai….

Publisert: 14. mai 2020

Foto 2 Stiklestad

På bakgrunn av korona-situasjonen og regjeringens nasjonale anbefalinger, avlyste LEVE sitt landsmøte 6. juni 2020 på Stiklestad.

Det er nå bestemt at landsmøtet vil holdes digitalt lørdag 3. oktober 2020

Sekretariatet jobber fremover med en god og praktisk digital arena for gjennomføring av møtet. Dere har allerede fått tilsendt strategisk handlingsplan, med innspillfrist 15. mai. Planen vil bearbeides videre for sakspapirer etter deres innspill. I tillegg jobber landsstyret fremover med vedtektsendringer, blant annet på bakgrunn av fylkeslagenes ønske og diskusjon på fylkeslagssamlingen i 2019. Disse formuleringene vil også sendes ut på høring før de ferdigstilles for sakspapirer til landsmøtet.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] eller på telefon 22 36 17 00