Avlyst: Likepersonskurs for nye likepersoner

Det har oppstått en situasjon som gjør at vi dessverre må avlyse det planlagte likepersonskurset 13-15.11.20 og 22.-24.1.21. Kurset gjennomføres sammen med to fagansvarlige fra RVTS Vest. Disse har nå fått avslag i søknad til ledelsen i RVTS om å reise til Bodø i november. Ny søknad måtte sendes pga økt smittetall, og søknaden ble…

Publisert: 22. september 2020

LEVE_folder_likemann2018_printvennligA5

Det har oppstått en situasjon som gjør at vi dessverre må avlyse det planlagte likepersonskurset 13-15.11.20 og 22.-24.1.21.

Kurset gjennomføres sammen med to fagansvarlige fra RVTS Vest. Disse har nå fått avslag i søknad til ledelsen i RVTS om å reise til Bodø i november. Ny søknad måtte sendes pga økt smittetall, og søknaden ble avslått av samme årsak. LEVE kan ikke gjennomføre sitt første nye likepersonskurs uten disse fagpersonene som har utarbeidet og ferdigstiller en mal for kurset i samspill med LEVE. Det ville heller ikke vært en løsning å hente inn fagpersoner fra andre RVTS-regioner. Koronarestriksjonene er strenge for alle RVTS-sentrene.

Jeg beklager dypt på vegne av oss alle i LEVE og fagpersoner fra RVTS. Vi har gledet oss til at det endelig skal bli mulig å igangsette nytt likepersonskurs i LEVE. Vi vet hvor etterlengtet dette kurset er blant LEVEs medlemmer.

Slik ser det ut fremover:

I RVTS Vest behandler de nye reisesøknader for 2021 først i desember 2020. Vi kan derfor ikke estimere ny dato allerede nå. Vi arrangører vil legge plan for nytt løp i 2021, først sent i høst. Da er det også mer oversikt over koronasituasjonen.

 

Imidlertid ønsker vi da – om mulig – å tilby gjennomføring av 2 kursløp (á Del 1 og Del 2) i 2021, slik at det er mulighet for kursing av 60 nye likepersoner det året. Vi håper dere vil ønske å delta når kurset først kan igangsettes.

 

Beklager så mye igjen,

Vennlig hilsen

Terese Grøm, generalsekretær i LEVE

 

 

Hvis du hadde meldt deg på “Likepersonskurs for nye likepersoner” i denne omgang, så blir du ikke automatisk påmeldt til neste kurs. Du må altså melde deg på, på nytt, når den tid kommer. 

——————————————————————————————————————–

 

LEVE arrangerer nytt likepersonskurs. Del 1 foregår 13. – 15. november i Bodø, og del to 22. – 24. januar på Gardermoen. 

 

For å delta på likepersonskurs i regi av LEVE må du være etterlatt etter selvmord, og det skal ha gått minimum ett år siden tapet. Du må også være medlem i LEVE. Du forplikter deg til begge kurshelger. 

Om du ønsker å delta på kurset, starter du med å melde din interesse til styret i ditt fylkeslag. De vil ha en første samtale med deg, slik at dere sammen kan vurdere om likepersonsrollen er aktuelt for deg, og om du kjenner deg rede til kurset. I påmeldingen ber vi deg derfor om å bekrefte at du har vært i dialog med eget fylkeslag v/styret, og som har anbefalt deg å melde deg på kurset.

 

Invitasjon til kurset, med praktisk informasjon og påmelding, finner du her.

Påmeldingsskjema finner du her.

Påmeldingsfristen er fredag 9.oktober kl 12:00. 

OBS! Du må ta kontakt med ditt lokale fylkeslag før du kan melde deg på kurset.