Unge LEVEs ungdomssamling er en samling av og for etterlatte med fokus på erfaringsutveksling og sorgterapi.

Unge LEVEs ungdomssamling er Norges eneste nasjonale tilbud for og av etterlatte og berørte unge ved selvmord. Unge LEVE er en organisasjon av og for unge etterlatte og berørte ved selvmord, og vi ønsker å bidra til fellesskap og åpenhet omkring selvmord.

Helgen er lagt opp slik at deltagerne får mulighet til å velge mellom ulike aktiviteter:

  • Skrive og formidlingskurs om å være ung og etterlatt eller berørt ved selvmord
  • Turgåing
  • Sorggrupper
  • Forelesning om ”tiden etter et selvmord”.

Vi vet at alle sørger på forskjellige måter, noen liker å snakke, andre liker å bruke kroppen og flere liker å lytte til en forelesning. Vi har lagt opp helgen slik at du kan velge aktiviteter som passer deg best.

Ungdomssamlingen 2022

Er du mellom 18-35 år og har opplevd å miste noen i selvmord? Da vil vi i Unge LEVE invitere deg til årets ungdomssamling; en helg på vakre Sandtorgholmen hotell i Harstad, i Troms og Finnmark fylke. Dato kommer straks.

Praktisk info; Det er viktig at du leser dette før du går videre og melder deg på:

Hvorfor bli med på ungdomssamling?
Vi har erfart at det hjelper å møte andre unge som også har opplevd selvmord, og å kunne utveksle tanker og erfaringer med likesinnede. Unge LEVE er opptatt av at ingen skal stå alene i sorgen. Vi arrangerer derfor årlige samlinger, med unge fra hele landet. Vi ønsker å bidra til fellesskap og å fjerne tabuet omkring selvmord.

Hva skjer på en ungdomssamling?
På en ungdomssamling møtes vi for å være sammen med andre unge etterlatte og fagpersoner fra hele landet. Vi har et program for helgen med ulike aktiviteter, men det viktigste er å treffes på dine premisser. Du bestemmer selv hva og hvor mye du ønsker å dele, og hvilke aktiviteter du vil delta på.. Du blir godt ivaretatt av kvalifiserte fagpersoner og faddere som vil være der med deg hele helgen.

Hvordan er det å være på ungdomssamling?
Det skal være trygt og fint å komme på ungdomssamling. Man blir delt inn i grupper hvor man får sin egen fadder og fagperson man har mye kontakt med gjennom helgen. Man kan delta på aktiviteter og i samtalegrupper, alt etter behov og ønske. Mange har trodd at å være på samling er bare trist og leit, men her er det rom for å smile og le sammen også. Mange som er på samling har også holdt kontakten og fått nye vennskap. Det å kunne ha en venn eller bekjent som har vært igjennom det samme og forstår de følelsene man sitter igjen, med kan være fint og viktig for veien videre.

Praktisk informasjon:
Sted:
 Sandtorgholmen hotell, Evenskjer, 9430, Norge
Tid: Fredag 23. september kl 19:00 – søndag 25. september kl 16:00
Hva får du: Unge LEVE dekker overnatting, mat og aktiviteter

Reise: Unge LEVE refunderer reisekostnader opp til 2000,- Du må selv legge ut for reisen. Vi anbefaler å kjøpe fleksi-billetter og/eller avbestillingsforsikring. Hvis samlingen blir avlyst eller utsatt, refunderer ikke Unge LEVE reisekostnadene. Vi setter også opp felles transport til og fra flyplassen. Mer informasjon om transport kommer på e-post til de som får plass på samlingen.

Det kommer også egen e-post med program, tidspunkter og praktisk info når samlingen nærmer seg.

Påmeldingsskjema legges ut her i uke 18