Unge LEVEs ungdomssamling er en samling av og for etterlatte med fokus på erfaringsutveksling og sorgterapi.

Unge LEVEs ungdomssamling er Norges eneste nasjonale tilbud for og av etterlatte og berørte ved selvmord.

Helgen er lagt opp slik at deltagerne får mulighet til å velge mellom ulike aktiviteter:

  • Skrive og formidlingskurs om å være ung og etterlatt eller berørt ved selvmord
  • Turgåing
  • Sorggrupper
  • Forelesning om ”tiden etter et selvmord”.

Vi vet at alle sørger på forskjellige måter, noen liker å snakke, andre liker å bruke kroppen og flere liker å lytte til en forelesning. Vi har lagt opp helgen slik at du kan velge aktiviteter som passer deg best.

 

Påmelding til ungdomssamlingen 2021

Er du mellom 18-35 år og har opplevd å miste noen i selvmord? Da vil vi invitere deg til årets ungdomssamling; en helg på Granavolden på Gran i gamle Oppland fylke, sammen med Unge LEVE.  Samlingen går av stabelen 24. – 26. september 2021. 

Unge LEVE er en organisasjon av og for unge etterlatte og berørte ved selvmord, og vi ønsker å bidra til fellesskap og åpenhet omkring selvmord.

 

Praktisk info; Det er viktig at du leser dette før du går videre og melder deg på:

På grunn av den pågående Covid-19 pandemien, er det noe usikkerhet rundt arrangementer og samlinger. Vi ønsker å gjennomføre ungdomssamlingen, med gode smitteverntiltak, men vi må også forholde oss til nasjonale og lokale regler. 

Det er derfor viktig at du bestiller fleksible billetter, eller har en god avbestillingsforsikring. Unge LEVE refunderer ikke reisekostnader hvis samlingen blir flyttet/avlyst, eller hvis du ikke kan delta. 

Hvorfor bli med på ungdomssamling?

Vi har erfart at det hjelper å møte andre unge som også har opplevd selvmord, og å kunne utveksle tanker og erfaringer med likesinnede. Unge LEVE er opptatt av at ingen skal stå alene i sorgen. Vi arrangerer derfor årlige samlinger, med unge fra hele landet. Vi ønsker å bidra til fellesskap og å fjerne tabuet omkring selvmord. 

Hva skjer på en ungdomssamling?

På en ungdomssamling møtes vi for å være sammen med andre unge etterlatte og fagpersoner fra hele landet. Vi har et program for helgen med ulike aktiviteter, men det viktigste er å treffes på dine premisser. Du bestemmer selv hva og hvor mye du ønsker å dele, og hvilke aktiviteter du vil delta på.. Du blir godt ivaretatt av kvalifiserte fagpersoner og faddere som vil være der med deg hele helgen. 

Hvordan er det å være på ungdomssamling?

Det skal være trygt og fint å komme på ungdomssamling. Man blir delt inn i grupper hvor man får sin egen fadder og fagperson man har mye kontakt med gjennom helgen. Man kan delta på aktiviteter og i samtalegrupper, alt etter behov og ønske. Mange har trodd at å være på samling er bare trist og leit, men her er det rom for å smile og le sammen også. Mange som er på samling har også holdt kontakten og fått nye vennskap. Det å kunne ha en venn eller bekjent som har vært igjennom det samme og forstår de følelsene man sitter igjen, med kan være fint og viktig for veien videre. 

Covid-19

På grunn av den pågående pandemien, har vi tatt noen forhåndsregler for årets ungdomssamling. Det skal være trygt å delta. Vi har halvert antall plasser på årets samling, for å sørge for at vi kan holde god avstand. Vi jobber tett med hotellet for å ivareta de til enhver tid gjeldende smittevernsreglene. Alle vil bli innlosjert på enkeltrom. 

Praktisk informasjon:

Sted: Granavolden Gjæstgiveri – Granavollen 16, 2750 Gran

Tid: Fredag 24. september kl 18:00 – søndag 26. september kl 16:00

Hva får du: Unge LEVE dekker overnatting, mat og aktiviteter

Reise: Unge LEVE refunderer reisekostnader opp til 2.000,-  Du må selv legge ut for reisen. Vi anbefaler å kjøpe fleksi-billetter og/eller avbestillingsforsikring. Hvis samlingen blir avlyst eller utsatt, eller du ikke kan delta pga karantene eller sykdom, refunderer ikke Unge LEVE reisekostnadene. Vi setter også opp felles transport til og fra flyplassen. Mer informasjon om transport kommer på mail til de som får plass på samlingen. 

Rom: På grunn av den pågående Covid-19 pandemien vil alle bo på enkeltrom. Hvis du skal reise sammen med et husstandsmedlem, kan dere få lov til å dele rom. Opplys i så tilfelle om det når dere melder dere på. 

Det er begrenset med plasser i år, og egen mail kommer med bekreftelse på om du har fått plass eller ikke. 

Det kommer også egen mail med program, tidspunkter og praktisk info når samlingen nærmer seg. 

Påmelding:

PÅMELDINGSSKJEMA

 

På grunn av få plasser og mye pågang, vil du få en mail med bekreftelse på om du har fått plass eller ikke om noen dager.

 

Spørsmål?

Kontakt ansatt Catharina Heide Amundsen på [email protected]

Unge LEVEs egen mail: [email protected]

Eller send oss en melding på Facebook/Instagram.