Unge LEVEs ungdomssamling er en samling av og for etterlatte med fokus på erfaringsutveksling og sorgterapi.

Ungdomssamlingen 2022

Er du mellom 18-35 år og har opplevd å miste noen i selvmord? Da vil vi i Unge LEVE invitere deg til årets ungdomssamling; en helg på vakre Sandtorgholmen hotell i Harstad, i Troms og Finnmark fylke, 14.-16. oktober.

Praktisk info; Det er viktig at du leser dette før du går videre og melder deg på:

Hvorfor bli med på ungdomssamling?
Vi har erfart at det hjelper å møte andre unge som også har opplevd selvmord, og å kunne utveksle tanker og erfaringer med likesinnede. Unge LEVE er opptatt av at ingen skal stå alene i sorgen. Vi arrangerer derfor årlige samlinger, med unge fra hele landet. Vi ønsker å bidra til fellesskap og å fjerne tabuet omkring selvmord.

Hva skjer på en ungdomssamling?
På en ungdomssamling møtes vi for å være sammen med andre unge etterlatte og fagpersoner fra hele landet. Vi har et program for helgen med ulike aktiviteter, men det viktigste er å treffes på dine premisser. Du bestemmer selv hva og hvor mye du ønsker å dele, og hvilke aktiviteter du vil delta på. Du blir godt ivaretatt av kvalifiserte fagpersoner og faddere som vil være der med deg hele helgen.

Ungdomssamlingen er lagt opp slik at deltagerne får mulighet til å velge mellom ulike aktiviteter som vi kommer tilbake med flere detaljer rundt.

Vi vet at alle sørger på forskjellige måter; noen liker å snakke, andre liker å bruke kroppen og flere liker å lære fra fagpersoner. Vi har lagt opp helgen slik at du kan velge aktiviteter som passer deg best.

Hvordan er det å være på ungdomssamling?
Det skal være trygt og fint å komme på ungdomssamling. Man blir delt inn i grupper hvor man får sin egen fadder og fagperson man har mye kontakt med gjennom helgen. Man kan delta på aktiviteter og i samtalegrupper, alt etter behov og ønske. Mange har trodd at å være på samling er bare trist og leit, men her er det rom for å smile og le sammen også. Mange som er på samling har også holdt kontakten og fått nye vennskap. Det å kunne ha en venn eller bekjent som har vært igjennom det samme og forstår de følelsene man sitter igjen, med kan være fint og viktig for veien videre.

Praktisk informasjon:
Sted:
 Sandtorgholmen hotell, Evenskjer, 9430, Norge
Tid: Fredag 14. oktober kl 19:00 – søndag 16. oktober kl 16:00
Hva får du: Unge LEVE dekker overnatting, mat og aktiviteter

Reise: Du flyr til Evenes flyplass hvor det går flere daglige avganger fra både Bergen og Oslo. Reisetiden er på under to timer. Hotellet ligger 30 minutter fra flyplassen. Unge LEVE refunderer reisekostnader opp til 2000,- Du må selv legge ut for reisen. Vi anbefaler å kjøpe billetter så snart du har fått bekreftet plass. Hvis samlingen blir avlyst eller utsatt, refunderer ikke Unge LEVE reisekostnadene. Vi setter også opp felles transport til og fra flyplassen.

Det kommer egen e-post med program, tidspunkter og praktisk info når samlingen nærmer seg.

Obs: Vi tar i mot påmeldinger fortløpende. Om det blir fullt, settes du opp på venteliste.

Påmeldingsfrist til Ungdomssamlingen er 15 september. Dersom man ønsker å være med etter dette, så kan Veronica i Unge LEVE kontaktes på [email protected] eller tlf 92881554, så vil vi undersøke om det er plass

Meld deg på her

 

Bilder fra Sandtorgholmen hotell:

 

Ungdomssamlingen er sponset av bl.a: